Etätyötilojen kartoitus – Jämsä Tehtaan toimintaan tutustumassa

Jaa tieto

Toukokuun lopun yritysvierailukohteista yksi oli Jämsä Tehdas. Tämä yhteisöllinen etätyöskentelytila sijaitsee Jämsän keskustassa.

Yhteisömanageri Petteri Koskinen kertoo, että toiminnan periaatteena on tarjota edellytykset hyvään työpäivä -kokemukseen. Viihtyisät ja toimivat työskentelypisteet ja mahdollisuus myös yhteisöllisyyteen aulatilan olohuoneessa tai keittiön pöydän ääressä tukevat tätä ajatusta.  

Työpisteissä on huomioitu ergonomia ja varustelutaso on huippua, töihin tullessasi nappaat kotoa vain oman koneesi mukaan. Nykyaikainen tekniikka löytyy myös varattavissa olevista kokoustiloista.

Jämsä Tehtaan toiminta on rahoitettu Keski-Suomen liiton myöntämällä rahoituksella ja tämän vuoden loppuun asti etätyötilan käyttö on maksutonta.  Toimintaan ja varausjärjestelmään voit tutustua tarkemmin facebookissa tai instagramissa @jamsatehdas.  Vinkkinä torstaisin klo 11.30 pidettävät Tehtaan päiväkahvit, mukaan voit liittyä Teams:n kauttakin etänä, linkki päiväkahvi -hetkeen löytyy myös esittelysivuilta: investinjamsa

Jämsässä Koskentiellä (os. Koskentien 6) sijaitseva etätyötila on avoinna arkipäivisin klo 8-16 ja varsinaiset Jämsä Tehtaan avajaiset vietetään 16.8.2021, Petteri Koskinen kertoo.

Tiedustelut ja yhteydenotot: 040 559 6455

Etätyöskentelytilamahdollisuudet -ja tarjonta puhuttavat myös kylillä, ja tämän asian selvittäminen ja yhteistyömahdollisuuksien kartoitus on myös hankkeen työlistalla.