Matkailupaketit ja yritysyhteistyö -kartoitus

Jaa tieto

Juokslahdella sijaitseva Saunakylä ja Elävät kylät -hanke kartoittaa tämän kevään kuluessa mahdollisia uusia yhteistyökuvioita Jämsän alueen yrittäjien kanssa. Saunakylä laajenee ja kehittyy koko ajan ja kävijämäärä alueella on kasvava. Viime kesänä (2020) alueella vieraili reilut 1000 kävijää. Yksilö- ja ryhmämatkailijoita kiinnostaa suomalainen savusaunaperinne, kylpyhetki autenttisessa saunassa kuin myös saunojen historia. Suomalaisen saunan liittäminen Unescon aineettoman kulttuuriperinnön listalle lisää eittämättä matkailijoiden määrää entisestään.

Matkailijoiden palveluiden lisäämiseksi etsimme lähituotteita – paikallisia elintarvikkeita tai käsitöitä kuin myös erilaisia matkailupaketteja tai käyntikohteita saunakylä -vierailun oheen. Kiinnostava tuote voi olla vaikka matkamuisto, pyyhe, saunatuote, paikallinen herkku tai elämys – esimerkiksi pilkkisafari, luontoretki, kiertoajelu tms.

Mikäli yritystäsi kiinnostaa mahdollinen yhteistyö, täytä kyselylomake 5.5.2021 mennessä tai ota yhteys suoraan hankkeen toimistoon: info@elavatkylat.fi .

Saunakylän alue rakentuu pitkälti talkoovoimin, yritysten ja yhdistysten on myös mahdollista tukea saunakylää osallistumalla ”kummisauna”-toimintaan.

Saunakylän esite löytyy myös hankkeen tube-kanavalta: Saunakylä_info