Jaa tieto

Vuosi lähenee loppuaan, aiemmin keväällä kerroimme Koskenpääläisen pitkäaikaisen parturi-kampaamo yrittäjän Tarja Långströmin eläkelöitymisestä. Tuolloin Tarja iloitsi siitä, että liikkeenjatkaja löytyi omalta kylältä, kun Erja Niemi aloitti työt Kuntalan ”hiushuoneella” toukokuussa. Ja Tarjan töiden jatkajana aloittanut Erja on enemmän kuin tyytyväinen kuluneesta ensimmäisestä puolivuotiskaudesta.

Kampaamo-tila on sekin kokenut muodonmuutoksen, iloisten värien ja retrohenkisen sisustuksen myötä.  Asiakkaat ovat myös hyvin löytäneet Erjan parturi-kampaamon palvelut. Erja kertoo, että hänellä on edelleen toinen yritys Jämsänkoskella ja viikkotyöaika jakautuu mukavasti molempien toimipisteiden välillä.

Erjan parturi-kampaamossa on syksyn aikana kuvattu myös Retrohellujen postikortti -kuvia, ajan henkeen ja tyyliin sopivasti. Juttuun liittyvät kuvat on ottanut Valokuvaaja Sami Luoma-aho.

(Kuva: Sami Luoma-aho)

Myynnissä Erjalla on perinteisten kampaamo-alan tuotteiden lisäksi myös Koskenpääläisen yrittäjän Raija Kastell-Blomin (RaKaBo Beautyko) kosmetiikka-tuotteita. Tämä on yksi hyvä esimerkki yrittäjien välisestä yhteistyöstä.

Erja Niemen parturi-kampaamon yhteystiedot: 050 5258070

Tervetuloa palveltavaksi!

Kiitokset Erja juttutuokiosta ja hyvää tulevaa vuotta!