Koskenpään koulu ja Vanhempainyhdistys kevätretkitunnelmissa

Jaa tieto


Nuotion sauhu leijailee hiljakseen haipuen Teerijärven ylle, kun polun päästä kuuluu iloisia kiljahduksia, naurua ja puheensorinaa, lasten reippaat askeleet laavupaikalle.


Kevätlukukauden viimeisen kouluviikon maanantaiaamu aloitettiin Koskenpään koulun yhteisellä retkellä Tampin luontopolulle.

Retken järjestelyissä oli mukana koulun Vanhempainyhdistys, tällä kertaa maksaen linja-auton sekä järjestämällä pannukakku- ja mehutarjoilun retkeläisille. Yhdessä oppien, yhdessä tekemällä kaikki on mukavampaa.


Koskenpään Vanhempainyhdistys
perustettiin v. 2013 ja alusta asti sen toiminnassa on korostunut mutkaton yhteistyö koulun ja kotien välillä.  Yhdistys on pieni, mutta sitäkin aktiivisempi – yhteisvoimin ponnistelemalla on ollut mahdollista järjestää koko koulun kevätretkiä ja tehdä välinehankintoja koulun tiloihin ja välituntileikkeihin. Yksi konkreettinen esimerkki  yhdistyksen toiminnasta on yhteistyötahojen kanssa laadittu Koskenpään koulun pihasuunnitelma ja sen toteutus, josta näkyvimpänä ”maamerkkinä” on  lasten suosikki, monitoimi-kiipeilyteline (kuvassa).

(Koskenpään koulun piha retkiaamuna 31.5.2021) 

Koulu on kylän sydän ja sen eteen, kuin myös kylän lasten ja nuorten hyväksi tehdään työtä sydämellä. Koskenpään vanhempainyhdistyksen toimintaan ovat kaikki tervetulleita, ja voit myös halutessasi liittyä jäseneksi tai kannatusjäseneksi laittamalla sähköpostia osoitteeseen: koskenpaanvanhempainyhdistys@gmail.com tai puh.  0400 751 364.

Retkipäivä Tampin kierrokselle oli oikein onnistunut, lapset tyytyväisiä.  Kaunis erämaatunnelmainen luonto, polut ja pitkospuut,  suollakin kukkivat jo tupasvillat ja taukopaikalla haaveiltiin ainakin tulevan kesän kalaretkistä.  

Tervetuloa mukaan Vanhempainyhdistyksen toimintaan &
Aurinkoista alkavaa kesäkautta toivottavat Vanhempainyhdistyksen hallituksen puolesta

Karoliina Ohls-Rutanen, Erja Niemi ja Kati Hienola

Karoliina, Erja ja Kati
Tampin kierroksen lähtöpaikka, Petäjävesi