Oppilaitosyhteistyötä

Jaa tieto

Verkostoituminen ja yhteistyö on oleellinen osa hanketoimintaa myös. Elävät kylät -hankkeen somekanavilla näkyy kuluvan kevään aikana agrologiopiskelija Jussi Rantasen (kuvassa) käsialaa ja kuvia.

Jussi opiskelee Tarvaalassa ja tekee maaseutu/yrittäjyys/kylätoiminta -näkökulmasta pienimuotoisen somejutun, jokaiselta meidän kylältä.

Tässä Jussin terveiset teille kaikille ja pyyntö tällä erää eritoten Koskenpään kylän asukkaille:

****************************************

Moi. Olen Jussi Rantanen, ensimmäisen vuoden agrologiopiskelija Jyväskylän ammattikorkeakoulusta. Opintoihini liittyen teen keväällä yhteistyötä Elävät kylät-hankkeen kanssa. Asun itse Koskenpään Kalmavirralla, perheeseen kuuluu kaksi alle kouluikäistä lasta ja kaksi vanhaa kissaa. Vaikka olen syntynyt betonin ja asfaltin keskelle, on elämä tuonut minut jo n. 7 vuotta sitten maaseudun rauhaan. Perinteisen maanviljelijän ammatin lisäksi, uskon maaseuduilla olevan mahdollisuuksia uusiin innovaatioihin, luonnon monimuotoisuutta ja sen rahassa mittaamatonta arvoa unohtamatta. 

Onko sinulla muistoja tai tarinoita Koskenpään Kalmavirran kylästä? Näitkö Irwinin laskeutuvan helikopterilla Rantapirtille? Tiedätkö mihin taloon vedettiin kylän ensimmäinen sähköjohto tai puhelinlinja? 

Yhteyttä voit ottaa sähköpostilla jussi.rantanen.music@gmail.com, sitä kautta voimme sopia tarpeen tullen myös ajan puhelulle. 

Suuret kiitokset jo etukäteen ja mukavaa kevättä, koitetaan pysyä terveinä!
Terkuin,  Jussi