Rauniolinna Ranch, Koskenpään kylä

Jaa tieto

Tämä juttu on julkaistu alunperin Elävät kylät -hankkeen somekanavilla 4.11.2020

Kylätarina – @Rauniolinna Ranch, Koskenpää

Elävät kylät -hankkeen somekanavilla esitellään jokaiselta meidän kylältä yrityksiä ja yhdistyksiä, kuin myös yksityishenkilöitä.

 

Tämä Kylätarina -sarja aloitetaan Rauniolinnan Tilalta, Koskenpäältä. Kauniisti remontoidussa talossa asuu energinen ja luova, aktiivinen pariskunta Kari Linna ja Marjukka Potka. Puolitoista vuotta sitten Koskenpäälle muuttaneet Marjukka ja Kari ovat viihtyneet maalla hyvin, Jyväskylän lähiöelämää ei ole ikävä. Tärkeimmät kriteerit asuinpaikan suhteen olivat ”ei naapureita ja puulämmitys” – ja nämä ovat toteutuneet. Maaseudulla asumiskustannukset ovat huokeammat ja tietty itsemääräämisoikeus toteutuu, maalla voi luoda itselleen mukavuusalueen. Koti on maailman tärkein paikka!

 

Työmatkat taittuvat nekin luonnikkaasti sekä Keuruun että Jyväskylän suuntaan, Kari on vanhempi konstaapeli ja Marjukka tekee toimistotöitä. Korona-tilanteen vuoksi Marjukka on tehnyt keväästä asti etätöitä kotoa käsin, ja kylän tietoliikenneyhteydet saavat kiitosta vakaudestaan.

Maalla, omassa kodissa ja pihapiirissä on tilaa harrastaa. Tämä pariskunta saa aikaan, keittiössä komeilee itse tehty pirtinpöytä ja kotia on remontoitu huolellisesti ja hyvällä maulla. Karin harrastuksena on maastoautojen rakentaminen sekä metsästys. Marjukka puolestaan ahkeroi kasvimaalla ja keittiössä, ja häneltä voi myös tilata pitopalvelutöinä erilaisia tarjottavia, kakkuja ja leipomuksia. Käyhän kurkkaamassa tämän talon ihastuttavaan keittiöön instagramissa sivuilla Rauniolinnan_keittiossa ja tilaa herkut sesonkikauden juhlapyhiksi tai arjen iloksi.

Kiitos mahdollisuudesta vierailla, Kari ja Marjukka 💛

Huom: Mikäli asuminen maalla kiinnostaa tai haluat lisätietoa meidän Elävistä kylistä, ota yhteyttä info@elavatkylat.fitai puh/whatsapp 040 580 3400. Kylätarinoita – sarja jatkuu, voit myös ilmiantaa toimistolle mukavia jutun juuria 🙂👍