Tervetuloa kuulolle – Elävät kylät -hankkeen Loppuseminaari verkossa 11.11.2021

Jaa tieto

Keväällä 2019 – lyhyen ja onnistuneen ”kyläkoulutaistelun” jälkeen – kolme jämsäläistä aktiivikylää ryhtyi yhteistyössä miettimään, olisiko jotain muuta tapaa hoitaa asioita niin, että maaseutukunnan elinvoima vahvistuisi ja kylät nähtäisiin omalta osaltaan ratkaisuna eikä ongelmana.

Lähdettiin siis etsimään konsteja elinvoiman rakentamiseen, sekä kylien että koko kunnan näkökulmasta. Syntyi 2-vuotinen Leader-rahoitteinen kehittämishanke, jolle annettiin nimeksi Elävät kylät, ja joka nyt alkaa kääntyä loppusuoralle. Yksi johtoajatus oli, että hankkeessa syntyy monistettava toimintamalli, jota voidaan jakaa muiden kylien ja kuntien hyödynnettäväksi.

On siis aika kutsua kylät kuulemaan, mitä kaikkea on tehty ja saatu aikaan, mitä johtopäätöksiä syntyi, ja miten tästä aiotaan mennä eteenpäin.

Ilmoittautukaa mukaan; ehkäpä juuri teidän kylällenne löytyy tästä ideoita, työkaluja ja innostusta kohti elinvoimaista maaseutua. Seminaari toteutetaan ajan tavan mukaisesti Teamsilla, ja linkki tilaisuuteen lähetetään ilmoittautuneille.

Loppuseminaari teamsissa to 11.11.2021 klo 17.30 alkaen

Ilmoittautumislomakkeelle -> tästä

Lämpimästi tervetuloa!

Elävät kylät -hanke
info@elavatkylat.fi

Loppuseminaarista kertovat lisää Ismo, Antti ja Markku myös hankkeen tube-kanavalla -> linkki