Tervetuloa talkoisiin!

Jaa tieto

Koskenpäällä, Rautavuoren kupeeseen, raivataan luontopolkua ja rakennetaan kotalaavua sekä kuntoportaita. Tulevana lauantaina 24.9.2022 on jälleen mahdollisuus osallistua koko kylän yhteiseen ponnistukseen, talkoot alkavat klo 10.00, kertovat hanketta hallinnoivan Voimistelu- ja Urheiluseura Koskenpään Kiri ry:n Helena Kärkkäinen ja Markku Koponen (kuvassa).

Kotalaavulla: Markku Koponen ja Helena Kärkkäinen

Luontopolkua on pitkään toivottu Koskenpäälle, asia nousi esille Elävät kylät -hankkeen teettämän kyläkyselyn vastauksissa vuonna 2020 ja luontopolun saaminen kylälle tuli ilmi niin ikään, Elävät kylät -hankkeen ja Jämsän kaupungin yhteisessä, Osallistuvan budjetoinnin pilotissa vuonna 2021. Näiden kylältä tulleiden toiveiden mukaisesti talkoisiin on tartuttu ja rahoitus hankkeelle on saatu paikallisen Leader Vesuri-ryhmän kautta. Rautavuoren lanke on kolmen Koskenpääläisen seuran yhteinen, mukana ovat myös Koskenpään Yritys ry sekä kyläyhdistys Koskenpää ry.

Ilmoittaudu mukaan talkoisiin – tulevana lauantaina 24.9.2022 klo 10 alkaen (ilmoittautuneille tarjolla muonitusta): Jatkossa hankkeen viikkotalkoopäivät ovat aina keskiviikkoisin klo 14 alkaen.

Tiedustelut / ilmoittautumiset: Markku Koponen puh. 040 550 8710

Rautavuoren laavuhanke myös instagramissa @rautavuoren_laavulla

Laavulle kulku Koskenpään keskustasta, Loppulantien kautta.