Yhdistysesittelyssä lasten ja perheiden asialla: MLL Längelmäki

Jaa tieto

Tarmokas ja iloinen Mannerheimin Lastensuojeluliiton Längelmäen paikallisyhdistys on perustettu v. 1996. Toimintaa ohjaa ajatus lasten ja perheiden tukemisesta koko vanhan Längelmäen alueella. Harrastusmahdollisuudet ja tapahtumat ovat kaikille avoimia ja maksuttomia. Yhdistyksen toiminta katetaan jäsenmaksuilla ja erilaisilla varainhankintakeinoilla saaduilla tuloilla. Esimerkiksi yhdistyksen sukkia ja paitoja on myynnissä alueen tori- ja joulumyyjäistapahtumissa. Paikallisosaston toimintaan on saatu tukea myös Tunkelon säätiöltä.

Säännöllistä MLL Längelmäen viikkotoimintaa on mm. lasten liikkakerho, jota pidetään Länkipohjan koululla. Vuosittain on järjestetty niinikään Länkipohjan koulun tiloissa teatteriesitys, jonne lähialuiden muitakin koululaisryhmiä on kutsuttu mukaan. Länkipohjan Kirjaston naapurissa sijaitseva Vilinävainio-leikkikenttä on sekin yhdistyksen ideoima ja rakentama lapsiperheiden kohtaamispaikka.

Yhteistyötä tehdään mutkatta kaikkien paikallisten toimijoiden kanssa, mm. Länkipohjan Kesätori -tapahtuman järjestelyissä. Lettutaikinaa urakoitiin viime lauantain toritapahtumaa varten peräti 35 litraa!

Seuraavaksi järjestelyt suuntautuvat Kesäkahvila Länkyn lauteilla järjestettävään Koko perheen Kesätapahtumaan keskiviikkona 21.7.2021 klo 18. Tapahtumaa tahdittaa tuolloin lystikäs musiikkiyhtye Mimi ja Kuku. Tämäkin tapahtuma on maksuton – tervetuloa konserttiin! Länkyn Kesäkahvilan osoite on Länkipohjantie 14.

Längelmäen paikallisosaston puheenjohtajana toimii Sari Pengerkoti ja jäsenasioista vastaa Merja Salonen. Yhdistyksen hallituksen yhteystiedot löytyvät yhdistyksen nettisivuilta. Myös tulevista tapahtumista löydät lisätietoa yhdistyksen nettisivuilta MLL Längelmäki ja facebook-sivuilta MLL Längelmäen paikallisyhdistys . Julkaisun kuvassa osa yhdistyksen hallituksen puuhanaisista Länkipohjan Kylätilan edustalla Kesätori-tapahtuman ohessa kuvattuna (10.7.2021)

Olet lämpimästi tervetullut mukaan toimintaan yhdessä lasten ja nuorten parhaaksi!